Druid Overlord Segment Generation Failed

Hi All,

I’m trying to run druid on my windows machine, all the nodes come up fine. But when the indexing of the segment starts, it fails with below error :

com.metamx.common.ISE: Can only persist to directories, [C:\TestFolder\index_cfu-td-global_20170314_233949420UTC\work\cfu-td-global_2016-12-30T00:00:00.000Z_2016-12-31T00:00:00.000Z_2017-03-14T23:41:45.051Z_0\cfu-td-global_2016-12-30T00:00:00.000Z_2016-12-31T00:00:00.000Z_2017-03-14T23:41:45.051Z\spill0] wasn’t a directory

at io.druid.segment.IndexMerger.persist(IndexMerger.java:189) ~[druid-processing-0.9.0.jar:0.9.0]

at io.druid.segment.IndexMerger.persist(IndexMerger.java:159) ~[druid-processing-0.9.0.jar:0.9.0]

at io.druid.segment.IndexMerger.persist(IndexMerger.java:137) ~[druid-processing-0.9.0.jar:0.9.0]

at io.druid.indexing.common.index.YeOldePlumberSchool$1.spillIfSwappable(YeOldePlumberSchool.java:229) ~[druid-indexing-service-0.9.0.jar:0.9.0]

at io.druid.indexing.common.index.YeOldePlumberSchool$1.persist(YeOldePlumberSchool.java:159) ~[druid-indexing-service-0.9.0.jar:0.9.0]

at io.druid.indexing.common.task.IndexTask.generateSegment(IndexTask.java:412) ~[druid-indexing-service-0.9.0.jar:0.9.0]

at io.druid.indexing.common.task.IndexTask.run(IndexTask.java:221) ~[druid-indexing-service-0.9.0.jar:0.9.0]

at io.druid.indexing.overlord.ThreadPoolTaskRunner$ThreadPoolTaskRunnerCallable.call(ThreadPoolTaskRunner.java:338) [druid-indexing-service-0.9.0.jar:0.9.0]

at io.druid.indexing.overlord.ThreadPoolTaskRunner$ThreadPoolTaskRunnerCallable.call(ThreadPoolTaskRunner.java:318) [druid-indexing-service-0.9.0.jar:0.9.0]

at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266) [?:1.8.0_101]

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142) [?:1.8.0_101]

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617) [?:1.8.0_101]

at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) [?:1.8.0_101]

I tried changing the directory for baseDir, doesn’t help. Any insight would be really helpful.

Note: This is the first ever segment creation, it never worked earlier also. Also note that I’m creating a segment with may less than 1 MB of data. Would that cause a issue?

Thanks

Vinay

Thanks

Vinay