[druid-user] Does not able to load data in druid by creating a task specs from the command prompt

Hi all,

I am facing issue while uploading the data to druid.
Like its status is getting done over there but the process is still running in my terminal saying

Beginning indexing data for Banking_dat
Task started: index_parallel_Banking_dat_fkjnfkao_2021-04-26T11:45:59.272Z
Task log: http://localhost:8081/druid/indexer/v1/task/index_parallel_Banking_dat_fkjnfkao_2021-04-26T11:45:59.272Z/log
Task status: http://localhost:8081/druid/indexer/v1/task/index_parallel_Banking_dat_fkjnfkao_2021-04-26T11:45:59.272Z/status
Task index_parallel_Banking_dat_fkjnfkao_2021-04-26T11:45:59.272Z still running…
Task index_parallel_Banking_dat_fkjnfkao_2021-04-26T11:45:59.272Z still running…
Task finished with status: SUCCESS
Completed indexing data for Banking_dat. Now loading indexed data onto the cluster…
Banking_dat is 0.0% finished loading…
Banking_dat is 0.0% finished loading…
Banking_dat is 0.0% finished loading…
Banking_dat is 0.0% finished loading…
Banking_dat is 0.0% finished loading…
Banking_dat is 0.0% finished loading…
Banking_dat is 0.0% finished loading…
Banking_dat is 0.0% finished loading…
Banking_dat is 0.0% finished loading…

Please do help me with this ASAP.

Thanks & Regards
Deepak

Did you check logs on coordinators, historicals, overlords, etc? Something is set up incorrectly in the cluster.

This doesn’t have an answer, but it might give you some other things to check: https://www.druidforum.org/t/ingestion-tutorial-is-0-0-finished-loading/4723/2

Also, I found one case where this had to do with one particular setting. It’s a long-shot, but this is what it was in their case:

“The problem was that I was setting killAllDataSources in the coordinator runtime.properties file, but it was supposed to be set in Dynamic Config, after setting it there, segment killing worked.”